Obsah

Pohostinství Pod Kostelem

 

Jídelní lístek od 14. do 18. ledna 2019

 
Pondělí      - polévka drůbeží s nudlemi   /1,3,9/
      1. 100 g hovězí nudličky v pepřové omáčce, rýže      /1,7/                                 75,- Kč
      2. 300 g smetanové brambory s kuřecím masem, salát      /7/                      75,- Kč
      3. 150 g kuřecí plátek „Hawai“, hranolky, tatarka          /1,3,7,10/                      98,- Kč
 
Úterý         - polévka hrachová s houskou     /1,3/
      1. 100 g lašský vepřový kotlet, houskový knedlík        /1,3/                               75,- Kč
      2. 100 g rybí karbanátek, šťouchaný brambor, přízdoba     /1,3,4/                   75,- Kč
      3. 150 g medailónky z falešné svíčkové, pečený brambor   /1,7/                     98,- Kč
 
Středa       - polévka zeleninový vývar s bulgurem     /9/
      1. 100 g záhorácký závitek, vařený brambor     /1,12/                                        75,- Kč
      2. 300 g těstoviny s kuřecím masem, rajčaty, kapii a sýrem, přízd.  /1,3,7/    75,- Kč
      3. 150 g vepřový kotlet se šunkou a vejcem, americké brambory    /1,3/       98,- Kč
 
Čtvrtek    - polévka kulajda    /1,7/
      1. 100 g vepřové výpečky, dušené zelí, houskový knedlík    /1,3/                      75,- Kč
      2. 100 g kuřecí játra na slanině, jasmínová rýže     /1/                                       75,- Kč
      3. 150 g italský steak, krokety      /1,3,6,7,10/                                                      98,- Kč
 
Pátek          - polévka hovězí s celestýnskými nudlemi   /1/
      1. 100 g smažený kuřecí řízek, šťouchaný brambor, okurek     /1,3/                 75,- Kč
      2. 300 g palačinka se šunkou a sýrem, přízdoba    /1,3,7/                                75,- Kč
      3. 300 g palačinka se zavařeninou, zmrzlinou a šlehačkou  /1,3,7/                 75,- Kč
      4. 150 g moravský flamendr, hranolky    /1,6/                                                   98,- Kč
 
 
Vysvětlivky k alergenům viz zadní strana jídelníčku.
 
Informace pro pravidelně se stravující hosty
Naše pohostinství Vám nabízí každodenně v denním menu tři druhy jídel. Abychom Vám zaručili, že dostanete pokrm, na který máte chuť, objednejte si ho, prosíme Vás,
den předem. Naším přáním je Vaše co největší spokojenost.
 
 
Čas podávání menu je od 11:00 do 14:00 hodin.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Gramáž masa je uvedena v syrovém stavu.
 

 
Vážení zákazníci,
dle nařízení Evropského parlamentu a Rady EU č.1169/2011, čl.11 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům a vyhláškou 113/2005 Sb. je od 13.12.2014 povinnost uvádět u všech pokrmů alergenní složky.
Nařízení definuje 14 alergenů níže uvedených :
  1. Obiloviny obsahující lepek
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj včetně laktózy
  8. Skořápkové plody
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich
Na jídelním lístku bude za každým pokrmem uveden alergen pod daným číslem.
 

 

GPS: 49° 57′ 6.223″N  18° 5′ 1.939″E

zobrazit v mapě

Kategorie

restaurace a motoresty

Adresa

Svobody 10
74723 Bolatice

Kontakty

telefon
Restaurace:
+420 773 318 064
fax
D. Kocurová (provozní):
+420 773 318 892